Alla inlägg den 10 mars 2010

Av Helle Jonsson - 10 mars 2010 19:30

som jag även betraktar som min vän, sa något väldigt bra häromdagen. Vi höll på att diskutera en grej och hon svarade något i stil med att den hon älskar vill hon ju ska välja henne, inte se henne som en mellanladning före nästa relation utan hennes man ska vilja välja henne. Och det tyckt jag lät väldigt klokt.


Jag är väldigt lycklig över att av alla miljoner tjejer som finns, väljer CJ att vara med just mig.


Imorgon är det dags att grillas igen hos Kaj =D Haha det lät illa, det är faktiskt skitkul att gå dit. Det känns jäkligt gött att ha hittat en utomstående människa man verkligen kan ösa ur sig allt inför och i gengäld få jäkligt bra knep att jobba med allting.

Imorgon ska jag ta reda på hur jag omvandlar mina irritationer till rädslor, för de flesta irritationer baseras faktiskt på rädslor. Nu vill jag börja lära mig hur jag ska se vad det är för en rädsla som ligger bakom mina irritationer.

Jag kanske inte är redo för det ännu. Det får jag veta imorgon.

En del av er kanske tror att det är som att gå till en psykolog men det är det inte. Min erfarenhet av att gå till en psykolog och pratar av sig med och den personen sitter mest och nickar och säga typ Mhm mhm mhm. Hos Kaj får man verkligen jobba. Man får analysera sig själv, gräva i ens inre, lära sig att hitta nya vägar, tips om bra knep och sätt med ledtrådar till hur man kan hitta vägarna.

Det är ballt. Jag har alltid tyckt att det är kul och spännande att gräva i andra folks hjärnor men det är ju lika kul att gräva i ens egna. Sedan är det mkt lättare när man sitter hos Kaj så man kan ställa en massa frågor, det är svårare när man sitter där själv men jag antar dessa utmaningar och gör så gott jag kan.


Vad händer annars? Inte möe. Vi var och tittade på det nya gymet i Kungälv och jag kan säga så mkt som att vi blir Sportlife trogna ett tag till. 24-7 var alldeles för litet och trångt med för få maskiner, två maskiner CJ använder varje gång han är på gym fanns ENBART inne i tjejgymet och dit är inga killar välkomna. Så nej, det blir Sportlife. Jag har tränat på ett sånt där litet gym förut och det var enbart frustrerande eftersom det blev kö till ALLTING hela tiden.


Av Helle Jonsson - 10 mars 2010 08:38

att jag minns väldigt underliga saker ibland.

Och det får jag nog hålla med om. Jag kan minnas saker som mina familjemedlemmar och vänner säger till mig eller någon annan när jag står bredvid. När jag påpekar detta så förnekas det å det grövsta. Jag och söstra mi fick varsin vacker värmeljushållare för några år sedan. Hållaren var formad som en hand och båda undrade var den hade köpts in eftersom båda ville ha två likadana. Detta förnekas nu av min älskade syster som imorse då äntligen fick en till =D Min älskade syster fyller förresten år idag.

Jag kan räkna upp ett stort antal såna här grejer som folk runt mig har sagt men som dem inte minns eller inte står för idag. Ibland har jag nästan undrat om jag varit schizofren eller något men detta har hänt så många gånger att jag förstått att dessa tillfällen faktiskt har hänt.


Vad händer i mitt liv annars? Inte mkt. Jobba. Äta. Sova. Mestadels. Imorgon är det dags att gå till Kaj och bekänna sina synder begågna sedan två veckor tillbaka. I och för sig har jag mailat om dessa saker men jag fuskade IGEN igår med må bra boken. Så idag ska jag skriva extra långa listor. Det är ett villkor jag har satt upp för mig själv. Slarvar jag en dag då ska jag skriva extra lång lista dagen efter.


Imorse åkte jag återigen bakom bussen ner till Eriksdal. MEN idag hann jag faktiskt med bussen =Fick sällskap ev en jobbarkopmpis, iof läste han tidningen hela vägen på bussen och det blev inte så mkt pratande heller under gångvägen men iallafall. Jag är inte särskilt social före en viss tid på mornarna. Han satte sig dessutom jättelångt bak i bussen och det gjorde jag också - dumt eftersom jag VET att jag inte kan åka så långt bak utan att börja må illa. Det är som man säger - är huvudet dumt får kroppen lida =D

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards