Alla inlägg den 8 februari 2009

Av Helle Jonsson - 8 februari 2009 13:46

Om man har svårt att hålla i pengar ska man inte ha förebilder som inte gör annat än shoppar! (de flesta har väl egentligen förstått det, jag gör det inte men vet en som gör det)



Och kolla in det här!!!!! Jag vill också kunna det =)   http://www.aftonbladet.se/webbtv/livsstil/article4321128.ab





Av Helle Jonsson - 8 februari 2009 10:41

Jag citerar jobbets osteopat: "Det kan inte vara helt lätt att vara tjej". Detta sa han när jag berättade om varför min kropp freakade ur för två veckor sedan när jag inte hade råd att köpa ut mina dyra jäkla nuvarings. När hormonet började sina i kroppen betedde den sig som om den hade världens abstinens efter det. Jag blev helt knäpp. Jag hoppades att min kropp inte skulle bete sig som ett psykiskt sjukt paket längre som den gjorde förut. Men jag hade tydligen fel =( Kroppen har fortfarande inte återhämtat sig helt utan jag får fortfarande flög över ingenting och blir skitledsen för ännu mindre saker.

Att kroppen håller på att avvänja sig från hormoner och få orden då skaffar man inte barn slängt i ansiktet på det sätt som det kändes just den där dagen det bröt ner mig fullständigt och totalt. 

Det har varit en del saker som hänt under ett par månader där jag ärligt talat hellre hade blivit spottad i ansiktet istället för att de skulle göra det de gjorde eller sa det de sa. Att krossa ens förtroende på det sätt som en person gjorde, jag vet inte hur lång tid kommer att ta för mig att bearbeta det och mina känslor för denna person är just nu helt avstängda. Just nu är hon luft för mig. Vilket alla i det hushållet just nu. 

Sedan när jag sökte tröst för att få vädra ut mina tankar kring barn så fick jag något kastat i ansiktet som jag inte alls hade förväntat mig. Ska man tänka på det sättet känner jag nästan ingen alls som ska ha barn. Det var mitt under min kropps antihormonperiod så det slog sönder mig totalt. Jag blir fortfarande ledsen över de där orden. Då skaffar man inte barn alls. I flera dagar var jag helt förkrossad och ville inte ha någon inpå mig alls. Stängde in mig på mitt rum på kontoret och sa verkligen inte ett ljud vid fikabordet.Det finns flera sätt att säga saker som man själv anser vara en sanning. Jag är så glad över att ha Linda som verkligen var ett otroligt stöd för mig under de värsta dagarna hittills i mitt liv. 


Jag hatar pengar. 

Av Helle Jonsson - 8 februari 2009 10:17

Jag köpte en skitfin duk förut. Den blev tvättad för varmt, inte upphängd på ett bra sätt så nu har det blivit ett sånt underbart luftbubblevecka som inte går att bli av med och som gör så det ser förvjävligt ut när man lägger den på bordet *ledsen* Snacka om bortkastade pengar.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards